Astăzi, comuna Dărmănești a fost martora unui eveniment important pentru comunitatea locală, marcând inaugurarea unei baze sportive moderne, realizată în parteneriat între Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Dărmănești.
La acest moment semnificativ au participat autorități locale și județene, alături de locuitorii comunei, pentru a sărbători un proiect ce va aduce beneficii importante tinerelor generații.
Primarul Valentin Mihalache a subliniat importanța acestei realizări, iar alături de el, liderii politici au evidențiat evoluția continuă a județului Dâmbovița.
Corneliu Ștefan a adus mulțumiri primarului din Dărmănești și echipei sale, subliniind eficiența colaborării dintre autoritățile locale și județene.
„Este o dovadă clară a unei bune colaborări între Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria comunei Dărmănești. Astăzi inaugurăm o bază sportivă finanțată în proporție egală de Consiliul Județean Dâmbovița și de Primăria Dărmănești. Pentru această colaborare, aș vrea să-i mulțumesc domnului primar și echipei pe care o conduce, nu doar pentru acest proiect, ci și pentru alte investiții pe care le-am gândit împreună pentru dezvoltarea comunității locale. Nu în ultimul rând, vreau să le transmit un mesaj tuturor copiilor, profesorilor și părinților: să aibă grijă de această bază sportivă modernă, pe care ne-am dorit-o cu toții.”
Virgil Guran:
„Aud foarte des, în ultima vreme, oameni suspicioși, nemulțumiți – și unii au dreptate să fie nemulțumiți – spunând că în România, în 35 de ani, nu s-a făcut nimic. Ne uităm însă aici, într-o comună, vedem sala de sport, Căminul Cultural, Primăria și multe alte investiții realizate și ne dăm seama că s-au făcut multe lucruri, chiar și într-o singură localitate. Nu trebuie să mai dăm crezare acestor povești că nu s-a făcut nimic. Este adevărat că s-au făcut și greșeli, dar tot noi trebuie să le reparăm. Bănuiesc că nu credeți că extremiștii vor repara greșelile trecutului. Ei nu știu nici măcar cum să repare o greșeală.”
Crin Antonescu:
„Nu există bucurie mai mare decât să vezi aceste lucruri realizate, să știi că le lași în urma ta generațiilor care le vor folosi de acum înainte. Trebuie să mărturisesc că mă încearcă două gânduri. Le spuneam colegilor mei: ce n-am fi dat noi, pe vremea copilăriei, să avem un astfel de teren, oriunde, nu doar într-o comună, ci chiar și în centrul celui mai mare oraș din țară! Cred că am fi jucat fotbal pe el toată noaptea.
Al doilea gând care mă frământă… Îmi amintesc cum, în urmă cu 15-20 de ani, treceam cu mașina prin Europa și vedeam astfel de terenuri în Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franța. Ne gândeam atunci cât de frumos ar fi să avem și noi așa ceva. Iată că astăzi avem.
Acum, punând cap la cap aceste gânduri, îmi dau seama că România a evoluat mult față de ceea ce a fost. Suntem pe un drum bun. Copiii de astăzi au șanse mai mari decât am avut noi. Ar fi păcat să nu recunoaștem lucrurile bune care se fac și s-au făcut. Și ar fi păcat de Dumnezeu să le dăm cu piciorul.”